Sigla_noua

INDUSTRIE MICĂ PRAHOVA SA

Deschidem drumuri noi

 

Română (România)Engleză

NOUTĂŢI

 

Blogul Drumul în siguranță publică rezultatele sondajului privind siguranța rutieră a copiilor la aniversarea celui de-al treilea an de la înființare

Citeşte mai mult...

Comunicat de presă - SC Industrie Mică Prahova SA semnează Carta Europeană a Siguranţei Rutiere

carta

S.C. Industrie Mică Prahova S.A. semnează

Carta Europeană a Siguranței Rutiere 

 

Ploiești,  28 februarie 2013 – S.C. Industrie Mică Prahova S.A. a semnat Carta Europeană a Siguranței Rutiere, devenind astfel una dintre organizațiile care se implică activ în promovarea principiilor și a bunelor practici în domeniu și care își asumă astfel o parte din responsabilitatea pentru siguranța rutieră în Uniunea Europeană.

 

 

 

Carta Europeană a Siguranței Rutiere este o inițiativă a Comisiei Europene creată în scopul reducerii numărului de accidente și, implicit, a victimelor cauzate de acestea.

Peste 2300 de orașe, instituții, asociații profesionale/federații,  companii și organizații non-guvernmamentale din Europa au semnat acest document până în prezent, contribuind astfel la salvarea a peste 40 000 de vieți.  

 

Angajamentul semnat de S.C. Industrie Mică Prahova S.A. presupune crearea unui blog pe tematica siguranței rutiere în scopul informării și educării publicurilor cu privire la importanța marcajelor și a indicatoarelor rutiere și contribuția acestora la îmbunătățirea siguranței rutiere.

 

”Prin această inițiativă ne dorim să contribuim și la schimbarea percepției potrivit căreia marcajele rutiere sunt necesare doar pentru cosmetizarea localităților la începutul primăverii,” a declarat cu acest prilej directorul general al societății.

 

Studii internaționale în domeniu au demonstrat de-a lungul timpului că investiția în semnalizarea orizontală și verticală reprezintă o modalitate simplă și nu extrem de costisitoare de îmbunătățire a siguranței în trafic.

 

De asemenea, blogul va conține studii, statistici, dar și rapoarte locale/internaționale cu privire la siguranța rutieră.

 

S.C. Industrie Mică Prahova S.A. operează pe piaţă din anul 1990 şi produce toate tipurile de indicatoare rutiere pentru dirijarea circulaţiei, executând totodată activităţi de marcaje rutiere, reparaţii autoturisme şi vopsit suprafeţe metalice în câmp electrostatic. Printre clienţii majori ai societăţii se numără: Consiliul Local Ploieşti, Consiliul Judeţean Prahova, Consiliul Județean Alba, Primăria Municipiului Mediaş, Primăria Municipiului Câmpina. 

 

Pentru informații suplimentare:

 

Iulia-Mihaela Matreș

Specialist relații publice

MCIPR, CIPR Accredited Practitioner

 

Telefon:   0244-543 515

Fax:        0244-543 606

E-mail : Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza