Sigla_noua

INDUSTRIE MICĂ PRAHOVA SA

Deschidem drumuri noi

 

Română (România)Engleză

NOUTĂŢI

 

Blogul Drumul în siguranță publică rezultatele sondajului privind siguranța rutieră a copiilor la aniversarea celui de-al treilea an de la înființare

Citeşte mai mult...

SC Industrie Mică Prahova SA primeşte un premiu important în cadrul galei Topul Firmelor Prahovene 2015

SC Industrie Mică Prahova SA primeşte un premiu important în cadrul galei Topul Firmelor Prahovene 2015


Ploieşti, 3 noiembrie 2015 – În cadrul galei desfăşurate vineri seara şi organizate de Camera de Comerţ şi Industrie Prahova,  SC Industrie Mică Prahova SA a primit Trofeul Responsabilitatea Socială a Companiilor 2015.

 

‘’Primim acest premiu pentru al doilea an consecutiv şi suntem onoraţi să fim incluşi printre companiile care se implică mai mult decât la nivel declarativ în domeniul responsabilităţii sociale în judeţul Prahova’’, a declarat cu acest prilej directorul general al societăţii, domnul Ioan Matreş. ”Vom continua să fim un reper în acest domeniu şi în anii următori”, a continuat acesta.

Topul Firmelor Prahovene este un eveniment de marcă organizat anual de Camera de Comerţ şi Industrie Prahova prin care sunt confirmate  performanţele companiilor prahovene în diverse domenii de activitate.

SC Industrie Mică Prahova SA  activează în domeniul trasării marcajelor și confecționării și amplasării indicatoarelor rutiere din anul 1990. În urmă cu doi ani, societatea a aderat la Carta Europeană a Siguranței Rutiere și este prima companie din România care crează și administrează un blog pe tematica siguranței rutiere (Drumul în siguranță).

 

Pentru informaţii suplimentare:

Iulia-Mihaela Matreş

Specialist relaţii publice

MCIPR, CIPR Accredited Practitioner

 

Telefon: 0244-543 515,

            0244-524 661

Fax:      0244-543 606

E-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza