Sigla_noua

INDUSTRIE MICĂ PRAHOVA SA

Deschidem drumuri noi

 

Română (România)Engleză

NOUTĂŢI

 

Blogul Drumul în siguranță publică rezultatele sondajului privind siguranța rutieră a copiilor la aniversarea celui de-al treilea an de la înființare

Citeşte mai mult...

Industrie Mică Prahova aplică marcaje rutiere în judeţul Mureş

Ploieşti, 16 octombrie 2018 – Industrie Mică Prahova a finalizat lucrările din contractul privind trasarea marcajelor rutiere în judeţul Mureş. Astfel, au fost aplicate marcaje rutiere în zonele : Sîncrai, Gorneşti, Reghin, Găneşti, Şăulia, Miercurea Nirajului şi Sighişoara.

Lucrările s-au derulat în conformitate cu graficul fizic de execuţie şi s-au încheiat la data stabilită în contract. Au fost trasate marcaje longitudinale echivalent bandă continuă axială şi bandă continuă marginală pe DJ135B, DJ152B, DJ154G, DJ 173 din zona Sîncrai, pe DJ153, DJ153A, DJ154J din zona Gorneşti, pe DJ153H, DJ154E şi DJ162A în zona Reghin, precum şi pe DJ142, DJ142D, DJ151B, DJ107, DJ107D în zona Găneşti, pe DJ153F, DJ153G în zona Şăulia, DJ135, DJ135C şi DJ134 în zona Miercurea Nirajului, DJ106, DJ143, DJ133, DJ142C în zona Sighişoara.

În conformitate cu specificaţiile din caietul de sarcini marcajele au fost aplicate cu vopsea cu microbile reflectorizante.

Citeşte mai mult...
 

Industrie Mică Prahova SA susţine Proiectul EDWARD prin

Săptămâna fără evenimente rutiere


Ploieşti - 10 septembrie, 2018 - Industrie Mică Prahova SA se implică în reducerea numărului victimelor accidentelor de circulație prin sprijinirea Proiectului Edward organizat de TISPOL și susținut de Comisia Europeană. Astfel, în perioada 16-21 septembrie 2018, societatea va derula o campanie online prin blogul Drumul în siguranță și pagina de Facebook a acestuia. Campania denumită Săptămâna fără evenimente rutiere va consta în articole și infografice privind teme precum viteza, consumul de alcool, rolul marcajelor rutiere și al indicatoarelor, dar şi statistici privind accidentele rutiere care vor fi difuzate zilnic sub hashtagul #ProjectEDWARD.

Citeşte mai mult...
 

Blogul Drumul în siguranță publică rezultatele sondajului

privind siguranța rutieră a copiilor

la aniversarea celui de-al treilea an de la înființare

 

Ploiești, 19 aprilie 2016 - Cu prilejul celei de-a treia aniversări a blogului Drumul în siguranță, primul blog de companie pe tematica siguranței rutiere din România, Industrie Mică Prahova SA anunță rezultatele sondajului privind siguranța rutieră a copiilor derulat în cursul lunii martie.

Chestionarul, constând în 10 întrebări pe tematica siguranței rutiere a copiilor, a fost distribuit în perioada 15-31 martie 2016 învăţătorilor/profesorilor din două şcoli localizate în municipiul Ploieşti, dar şi online, via blogul Drumul în siguranţă.

Citeşte mai mult...
 

Industrie Mică Prahova SA aniversează 25 de ani de activitate


15 decembrie, 2015 – În acest an, Industrie Mică Prahova SA aniversează 25 de ani de activitate. Societatea operează cu succes pe piaţa semnalizării rutiere orizontale şi verticale din judeţul Prahova, dar şi pe cea naţională.

În cei 25 de ani de activitate Industrie Mică Prahova SA a efectuat lucrări de calitate în domeniul marcajelor rutiere,  al indicatoarelor rutiere, dar şi al instalării parapetelor orizontale şi a altor elemente de siguranţă rutieră.

Citeşte mai mult...
 

SC Industrie Mică Prahova SA primeşte un premiu important în cadrul galei Topul Firmelor Prahovene 2015


Ploieşti, 3 noiembrie 2015 – În cadrul galei desfăşurate vineri seara şi organizate de Camera de Comerţ şi Industrie Prahova,  SC Industrie Mică Prahova SA a primit Trofeul Responsabilitatea Socială a Companiilor 2015.

Citeşte mai mult...
 

S.C. Industrie Mică Prahova S.A. trasează marcaje rutiere longitudinale și orizontale în județul Alba


Ploiești, 9 octombrie 2015 – Societatea S.C. Industrie Mică Prahova S.A. a încheiat recent procesul de trasare a marcajelor rutiere pe drumurile din județul Alba. Au fost trasate marcaje rutiere longitudinale, marcaje rutiere transversale, marcaje rutiere orizontale termoplastice incluzând marcaje  presemnalizare trecere pietoni, limitare de viteză, atenție copii, benzi rezonatoare. Societatea prahoveană a trasat 490 km de marcaje longitudinale și în jur de 2400 mp de marcaje rutiere orizontale. Drumurile vizate au fost DJ 107, DJ 704 A, DJ 106 K, DJ 106 I, DJ 106 F, DJ 107 M, DJ 107 D, DJ 107 F, DJ 107  C, DJ 141 D, DJ 142 L, DJ 107 E, DJ 107 B, DJ 107 H, DJ 750 C, DJ 107 K. S.C. Industrie Mică Prahova S.A. a câștigat licitația organizată de Consiliul Județean Alba la jumătatea anului în curs.

Citeşte mai mult...
 

Acțiunile S.C. Industrie Mică Prahova S.A. au fost admise la tranzacționare pe sistemul AeRO al Bursei de Valori București


Ploiești, 18 iunie 2015 – Autoritatea de Supraveghere Financiară a admis recent la tranzacționare pe sistemul alternativ AeRO administrat de Bursa de Valori București, acțiunile emise de societatea S.C. Industrie Mică Prahova S.A. Decizia Autorității de Supraveghere Financiară a fost luată în data de 12.06.2015, în urma solicitării formulate în acest sens de S.C. Industrie Mică Prahova S.A.

Citeşte mai mult...
 

Blogul Drumul in siguranță aniversează doi ani de la lansare

 

Ploiești, 29 aprilie 2015 - Drumul în siguranță, primul blog de companie pe tematica siguranței rutiere din România implinește doi ani de la înființare. Blogul a fost creat ca parte a angajamentului asumat de SC Industrie Mică Prahova SA la semnarea Cartei Europene a Siguranței Rutiere.

Carta Europeană a Siguranței Rutiere este o inițiativă a Comisiei Europene creată în scopul reducerii numărului de accidente și, implicit, a victimelor cauzate de acestea. Peste 2300 de orașe, instituții, asociații profesionale/federații, companii și organizații non-guvernamentale din Europa au semnat acest document până în prezent, contribuind astfel la salvarea a peste 40 000 de vieți.

Citeşte mai mult...
 

SC Industrie Mică Prahova SA în Topul firmelor prahovene 2014


Ploiești, 3 noiembrie 2014 – SC Industrie Mică Prahova SA a participat vineri, 31 octombrie, la Gala Topul Firmelor Prahovene 2014, organizată de  Camera de Comerț și Industrie Prahova,  unde a obținut Trofeul Responsabilitatea Socială a Companiilor, numărându-se astfel printre firmele care includ și aplică responsabilitatea socială în activitatea lor.

firme

Citeşte mai mult...
 

Primul blog de companie privind siguranţa rutieră din România

împlinește un an

 

Ploiești, 7 mai 2013 -  Drumul în siguranță, blogul de companie creat de S.C. Industrie Mică Prahova S.A. pe tematica siguranței rutiere aniversează un an de zile. Blogul a fost creat ca parte a angajamentului asumat de S.C. Industrie Mică Prahova S.A. în calitate de semnatar al Cartei Europene a Siguranței Rutiere.

 

Acest blog de companie are ca principale obiective comunicarea eficientă a informaţiilor privind serviciile oferite de S.C. Industrie Mică Prahova S.A., conştientizarea publicurilor cu privire la identitatea sa, dar şi educarea acestora în privinţa importanţei semnalizării rutiere orizontale și verticale şi a contribuţiei acestora la îmbunătăţirea siguranţei pe şosele. Blogul poate fi accesat vizitând site-ul www.industriemica.ro și accesând secțiunea „Blog” sau la adresa www.blog.industriemica.ro.

Citeşte mai mult...
 

Marcaje rutiere noi în județul Covasna

 

 

Ploieşti, 15 aprilie 2014 – S.C. Industrie Mică Prahova S.A. a încheiat operațiunea de trasare a marcajelor rutiere în trei localități din județul Covasna (municipiul Sfântu Gheorghe, comuna Valea Crișului și comuna Hăghig). Marcajele au fost realizate cu vopsea pe bază de solvent și vopsea bicomponentă. 

 

Prima parte a acestei operațiuni a avut loc în decembrie 2013 și a inclus trasarea  a 3 kilometri de marcaje rutiere cu vopsea monocomponentă în comuna Valea Crișului, pe DC 30.

Citeşte mai mult...
 

S.C. Industrie Mică Prahova S.A. a finalizat lucrările de

trasare a marcajelor rutiere în municipiul Odorheiul Secuiesc

 

 

Ploiești, 29 octombrie 2013  -  S.C. Industrie Mică Prahova S.A a încheiat a doua etapă a lucrărilor de marcare a drumurilor din Odorheiul Secuiesc. Au fost realizate următoarele tipuri de marcaje: marcaje longitudinale, marcaje transversale, marcaje diverse și marcaje prin săgeți și inscripții.

Citeşte mai mult...
 

carta

S.C. Industrie Mică Prahova S.A. lansează primul blog de companie privind siguranţa rutieră

 

Ploiești, 29 aprilie 2013 -  S.C. Industrie Mică Prahova S.A. lansează blogul de companie  ”Drumul în siguranță.” Blogul a fost creat exclusiv pe tematica siguranței rutiere, ca parte a angajamentului asumat de S.C. Industrie Mică Prahova S.A. în calitate de semnatar al Cartei Europene a Siguranței Rutiere.

Citeşte mai mult...
 

carta

S.C. Industrie Mică Prahova S.A. semnează

Carta Europeană a Siguranței Rutiere 

 

Ploiești,  28 februarie 2013 – S.C. Industrie Mică Prahova S.A. a semnat Carta Europeană a Siguranței Rutiere, devenind astfel una dintre organizațiile care se implică activ în promovarea principiilor și a bunelor practici în domeniu și care își asumă astfel o parte din responsabilitatea pentru siguranța rutieră în Uniunea Europeană.

 

Citeşte mai mult...
 

 

S.C. Industrie Mică Prahova S.A. foloseşte o maşină de marcaj echipată la standarde europene pentru a trasa marcajele rutiere în municipiul Slobozia

 


 

Ploieşti, 12 noiembrie 2012 –  S.C. Industrie Mică Prahova S.A. a realizat lucrările de aplicare a marcajelor rutiere pe străzile municipiului Slobozia cu o maşină de marcaj echipată în conformitate cu standardele europene în domeniu. Societatea a câştigat licitaţia în vara acestui an, lucrările fiind executate într-o perioadă scurtă de timp în luna septembrie. Potrivit prevederilor contractuale, S.C. Industrie Mică Prahova S.A. a trasat atât marcaje longitudinale, cât şi marcaje transversale, treceri pentru pietoni şi săgeţi de orientare.

Citeşte mai mult...
 

S.C. Industrie Mică Prahova S.A. a instalat parapete metalice noi pe drumul către Muntele Găina

 

 

Ploieşti, 18 iulie 2012 - S.C. Industrie Mică Prahova S.A. a finalizat cu succes prima parte a lucrărilor privind amplasarea de parapete metalice noi şi recondiţionarea celor vechi de pe drumurile judeţului Alba. Astfel, primele drumuri vizate au fost DJ 107i, pe distanţa dintre cabana Sloboda şi Aiudul de Sus şi DJ 762, între Mihoieşti şi Vidra, pe drumul către Muntele Găina. Societatea ploieşteană a câştigat în luna martie a acestui an licitaţia cu privire la procurarea, instalarea, recondiţionarea şi vopsirea acestor elemente de siguranţă rutieră în judeţul Alba. Lucrările au început în mai şi vor fi încheiate în decembrie anul acesta.

Citeşte mai mult...
 

 

S.C. Industrie Mică Prahova S.A. susţine includerea în

Strategia Naţională pentru Siguranţă Rutieră 2011-2020

a unui capitol dedicat semnalizării orizontale şi verticale 

 

Ploieşti, 24 februarie 2012 – Într-un mesaj transmis în această dimineaţă Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii, S.C. Industrie Mică Prahova S.A. propune ca Strategia Naţională pentru Siguranţă Rutieră 2011-2020 să fie îmbunătăţită prin crearea unui capitol întreg dedicat semnalizării orizontale şi verticale,  o modalitate simplă şi nu extrem de costisitoare pentru creşterea siguranţei în trafic.

Citeşte mai mult...
 

Indicatoare noi pentru drumurile din judeţul Bistriţa-Năsăud

 

Ploieşti, 27 octombrie 2011 – La începutul săptămânii viitoare, S.C. Industrie Mică Prahova S.A. va iniţia operaţiunea de producţie, furnizare şi montare a 394 indicatoare noi de circulaţie pe drumurile judeţene din Bistriţa-Năsăud. În urmă cu două săptămâni, societatea ploieşteană a câştigat licitaţia organizată în acest scop de Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud.  Pe lângă amplasarea de indicatoare rutiere, contractul semnat cu autoritatea judeţeană mai prevede şi instalarea unui parapet metalic de protecţie în lungime de 100 m. Conducerea societăţii estimează că întregul proces va fi încheiat în 30 de zile.

Citeşte mai mult...
 

 

S.C. Industrie Mică Prahova S.A. montează indicatoare de circulaţie în judeţul Alba

 

    Ploieşti, 31 mai 2011 - Ca urmare a câştigării licitaţiei organizate de Consiliul Judeţean Alba în prima jumătate a acestui an, S.C. Industrie Mică Prahova S.A. a semnat recent contractul cu privire la executarea, montarea şi întreţinerea indicatoarelor de circulaţie în judeţul Alba. Contractul de lucrări va dura până la 31 decembrie 2011, iar implementarea acestuia a fost deja demarată. Potrivit prevederilor acestui contract, pe lângă executarea indicatoarelor rutiere,           S.C. Industrie Mică Prahova S.A. se va ocupa de semnalizarea intersecţiilor, montarea şi întreţinerea indicatoarelor în următoarele zone ale judeţului: zona Aiud – Ocna Mureş-Blaj, zona Teiuş – Alba Iulia, zona Cugir, zona Cugir – Sebeş şi zona Sebeş.   

Citeste mai mult...
 

 

header

 

 

Programul Operaţional Sectorial Creşterea Competitivităţii Economice

“Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

SC INDUSTRIE MICĂ PRAHOVA SA LANSEAZĂ PROIECTUL “MODERNIZAREA ŞI EXTINDEREA ACTIVITĂŢII DE MARCAJ RUTIER PRIN ACHIZIŢIA DE UTILAJE PERFORMANTE ŞI NEPOLUANTE”

Proiect cofinanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională

 

 

     Ploieşti, 14 octombrie 2010 -  SC Industrie Mică Prahova SA anunţă lansarea proiectului de investiţii “Modernizarea şi extinderea activităţii de marcaj rutier prin achiziţia de utilaje performante şi nepoluante” pentru care beneficiază de finanţare nerambursabilă în proporţie de 60 % din valoarea totală eligibilă a acestuia. Proiectul este cofinanţat în proporţie de 86% din Fondul European de Dezvoltare Regională şi 14% de la bugetul de stat, fiind aprobat în cadrul Programului Operaţional Sectorial – Creşterea Competitivităţii Economice 2007-2013, Axa prioritară 1 – Un sistem de producţie inovativ şi eco-eficient, domeniul major de intervenţie D1.1. Investiţii productive şi pregătirea pentru competiţia pe piaţă a întreprinderilor, în special a IMM, Operaţiunea a) Sprijin pentru consolidarea şi modernizarea sectorului productiv prin investiţii tangibile şi intangibile, A2 – Sprijin financiar de până la 1.075.000 lei acordat pentru investiţii în întreprinderile mici şi mijlocii.    

Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior12UrmătorSfârşit »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL