Sigla_noua

INDUSTRIE MICĂ PRAHOVA SA

Deschidem drumuri noi

 

Română (România)Engleză

NOUTĂŢI

 

Blogul Drumul în siguranță publică rezultatele sondajului privind siguranța rutieră a copiilor la aniversarea celui de-al treilea an de la înființare

Citeşte mai mult...

Comunicat de presă - Odorheiul Secuiesc

S.C. Industrie Mică Prahova S.A. a finalizat lucrările de

trasare a marcajelor rutiere în municipiul Odorheiul Secuiesc

 

 

Ploiești, 29 octombrie 2013  -  S.C. Industrie Mică Prahova S.A a încheiat a doua etapă a lucrărilor de marcare a drumurilor din Odorheiul Secuiesc. Au fost realizate următoarele tipuri de marcaje: marcaje longitudinale, marcaje transversale, marcaje diverse și marcaje prin săgeți și inscripții.

 

În prima etapă au fost realizați cca 2125 mp de marcaje rutiere longitudinale precum și cca 3290 mp marcaje rutiere transversale cu vopsea clasică pe bază de solvent organic de culoare albă cu microbile.

 

Etapa a doua a inclus trasarea marcajelor rutiere din cartierele de locuit, acestea fiind executate pe îmbrăcăminte asfaltică veche (de peste un an), dar și marcaje rutiere executate pe îmbrăcăminte asfaltică nouă. Au fost trasate și benzi rezonatoare în apropierea trecerilor de pietoni, acestea fiind realizate cu vopsea bicomponentă.

 

Cele două etape au fost realizate în perioada 25.06.2013 - 4.07.2013, respectiv între 21.10.2013 și 25.10.2013. S.C. Industrie Mică Prahova S.A. a câștigat licitația organizată de Primăria Municipiului Odorheiul Secuiesc în luna mai a acestui an.

 

 

S.C. Industrie Mică Prahova S.A. activează în domeniul semnalizării orizontale și verticale din anul 1990. Printre clienții importanți se numără: Consiliul Local Ploiești, Consiliul Județean Prahova, Consiliul Județean Alba, Primăria Municipiului Mediaș și Primăria Municipiului Câmpina. În acest an, societatea a semnat Carta Europeană a Siguranței Rutiere, devenind astfel una dintre organizațiile care, prin implicarea activă în promovarea principiilor și a bunelor practici în domeniu, își asumă astfel o parte din responsabilitatea pentru siguranța rutieră în Uniunea Europeană.

 

 

Pentru informații suplimentare:

 

Iulia-Mihaela Matreș

Specialist relații publice

MCIPR, CIPR Accredited Practitioner

 

Telefon: 0244-543 515

Fax:      0244-543 606

E-mail:  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza