Sigla_noua

INDUSTRIE MICĂ PRAHOVA SA

Deschidem drumuri noi

 

Română (România)Engleză

NOUTĂŢI

 

Blogul Drumul în siguranță publică rezultatele sondajului privind siguranța rutieră a copiilor la aniversarea celui de-al treilea an de la înființare

Citeşte mai mult...

Marcaje rutiere longitudinale şi orizontale în judeţul Alba

S.C. Industrie Mică Prahova S.A. trasează marcaje rutiere longitudinale și orizontale în județul Alba


Ploiești, 9 octombrie 2015 – Societatea S.C. Industrie Mică Prahova S.A. a încheiat recent procesul de trasare a marcajelor rutiere pe drumurile din județul Alba. Au fost trasate marcaje rutiere longitudinale, marcaje rutiere transversale, marcaje rutiere orizontale termoplastice incluzând marcaje  presemnalizare trecere pietoni, limitare de viteză, atenție copii, benzi rezonatoare. Societatea prahoveană a trasat 490 km de marcaje longitudinale și în jur de 2400 mp de marcaje rutiere orizontale. Drumurile vizate au fost DJ 107, DJ 704 A, DJ 106 K, DJ 106 I, DJ 106 F, DJ 107 M, DJ 107 D, DJ 107 F, DJ 107  C, DJ 141 D, DJ 142 L, DJ 107 E, DJ 107 B, DJ 107 H, DJ 750 C, DJ 107 K. S.C. Industrie Mică Prahova S.A. a câștigat licitația organizată de Consiliul Județean Alba la jumătatea anului în curs.

 

„Am încheiat cu succes o primă etapă a contractului semnat cu Consiliul Județean Alba.  Ne dorim ca în viitorul apropiat  investițiile în siguranță rutieră, în special cele în semnalizarea orizontală și verticală, să crească, iar organismele abilitate să înțeleagă importanța acestora în reducerea evenimentelor rutiere nedorite,” a declarat cu acest prilej directorul general al SC Industrie Mică Prahova SA, domnul Ioan Matreș. „Nu putem diminua numărul și gravitatea unor astfel de evenimente fără implicarea primăriilor, a consiliilor locale și județene și fără investiții în siguranța drumurilor,” a concluzionat acesta.

 

S.C. Industrie Mică Prahova S.A activează în domeniul trasării marcajelor și confecționării și amplasării indicatoarelor rutiere din anul 1990. În urmă cu doi ani, societatea a aderat la Carta Europeană a Siguranței Rutiere și este prima companie din România care crează și administrează un blog pe tematica siguranței rutiere (Drumul în siguranță).

 

 

Pentru informaţii suplimentare:

 

Iulia-Mihaela Matreş

Specialist relaţii publice

MCIPR, CIPR Accredited Practitioner

 

Telefon: 0244-543 515,

            0244-524 661

Fax:      0244-543 606

E-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza