Sigla_noua

INDUSTRIE MICĂ PRAHOVA SA

Deschidem drumuri noi

 

Română (România)Engleză

NOUTĂŢI

 

Blogul Drumul în siguranță publică rezultatele sondajului privind siguranța rutieră a copiilor la aniversarea celui de-al treilea an de la înființare

Citeşte mai mult...

Comunicat de presă - indicatoare şi parapete Alba

S.C. Industrie Mică Prahova S.A. a instalat parapete metalice noi pe drumul către Muntele Găina

 

 

Ploieşti, 18 iulie 2012 - S.C. Industrie Mică Prahova S.A. a finalizat cu succes prima parte a lucrărilor privind amplasarea de parapete metalice noi şi recondiţionarea celor vechi de pe drumurile judeţului Alba. Astfel, primele drumuri vizate au fost DJ 107i, pe distanţa dintre cabana Sloboda şi Aiudul de Sus şi DJ 762, între Mihoieşti şi Vidra, pe drumul către Muntele Găina. Societatea ploieşteană a câştigat în luna martie a acestui an licitaţia cu privire la procurarea, instalarea, recondiţionarea şi vopsirea acestor elemente de siguranţă rutieră în judeţul Alba. Lucrările au început în mai şi vor fi încheiate în decembrie anul acesta.

 

În paralel,  S.C. Industrie Mică Prahova S.A. va demara şi procesul de montare a indicatoarelor de circulaţie pe drumurile din judeţul Alba. Ca urmare a licitaţiei organizate în acest sens de Consiliul Judeţean, pe care societatea a câştigat-o în luna iunie, S.C. Industrie Mică Prahova S.A. se va ocupa de producţia, montajul şi întreţinerea indicatoarelor de circulaţie din perimetrul judeţului Alba. 

 

„Este al doilea an consecutiv când suntem câştigătorii licitaţiei privind executarea, montarea şi mentenanţa indicatoarelor de circulaţie din Alba, a declarat directorul general al societăţii, domnul Ioan Matreş. În plus, anul acesta ne ocupăm şi de achiziţionarea, amplasarea şi recondiţionarea parapetelor amplasate pe drumurile din judeţ. Este un proces destul de complicat, mai ales având în vedere gradul de degradare a parapetelor existente, dar rezultatele sunt spectaculoase,” a adăugat acesta.


S.C. Industrie Mică Prahova S.A. operează pe piaţă din anul 1990 şi produce toate tipurile de indicatoare rutiere pentru dirijarea circulaţiei, executând totodată activităţi de marcaje rutiere, reparaţii autoturisme şi vopsit suprafeţe metalice în câmp electrostatic. Printre clienţii majori ai societăţii se numără: Consiliul Local Ploieşti, Consiliul Judeţean Prahova, Primăria Municipiului Mediaş, Primăria Municipiului Câmpina, S.C. Ploieşti Industrial Parc şi Real Hypermarket. 

 

# # #

 

Pentru informaţii suplimentare:

 

Iulia-Mihaela Matreş

Specialist relaţii publice

MCIPR, CIPR Accredited Practitioner

 

Telefon:   0244-543 515,

              0244-524 661

Fax:        0244-543 606

E-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza