Sigla_noua

INDUSTRIE MICĂ PRAHOVA SA

Deschidem drumuri noi

 

Română (România)Engleză

NOUTĂŢI

 

Blogul Drumul în siguranță publică rezultatele sondajului privind siguranța rutieră a copiilor la aniversarea celui de-al treilea an de la înființare

Citeşte mai mult...

Misiune, viziune, valori
misiune Misiune, viziune, valori

Odată cu semnarea Cartei Europene a Siguranţei Rutiere şi crearea blogului Drumul în siguranţăIndustrie Mică Prahova SA are ca scop declarat contribuţia la salvarea de vieţi omeneşti prin dezvoltarea unei comunități care susține necesitatea unei mai bune siguranțe rutiere în România.

Prin activitatea desfăşurată urmărim să oferim clienților noștri și, implicit, cetățenilor acestei țări, produse și servicii de foarte bună calitate, creînd astfel un mediu rutier în care primează siguranța.

În cei 25 de ani de activitate, Industrie Mică Prahova SA a primit numeroase premii. Printre cele mai recente sunt trofeele pentru responsabilitate socială oferite în 2014 şi 2015 de Camera de Comerţ şi Industrie Prahova.

Ca parte a colaborării dintre Industrie Mică Prahova SA şi Camera de Comerţ şi Industrie a României, societatea s-a numărat printre companiile care au reprezentat ţara noastră la a treia ediţie a Parlamentului European al Întreprinderilor organizată în Bruxelles.