Sigla_noua

INDUSTRIE MICĂ PRAHOVA SA

Deschidem drumuri noi

 

Română (România)Engleză

NOUTĂŢI

 

Blogul Drumul în siguranță publică rezultatele sondajului privind siguranța rutieră a copiilor la aniversarea celui de-al treilea an de la înființare

Citeşte mai mult...

Industrie Mică Prahova SA susţine Proiectul EDWARD prin Săptămâna fără evenimente rutiere

Industrie Mică Prahova SA susţine Proiectul EDWARD prin

Săptămâna fără evenimente rutiere


Ploieşti - 10 septembrie, 2018 - Industrie Mică Prahova SA se implică în reducerea numărului victimelor accidentelor de circulație prin sprijinirea Proiectului Edward organizat de TISPOL și susținut de Comisia Europeană. Astfel, în perioada 16-21 septembrie 2018, societatea va derula o campanie online prin blogul Drumul în siguranță și pagina de Facebook a acestuia. Campania denumită Săptămâna fără evenimente rutiere va consta în articole și infografice privind teme precum viteza, consumul de alcool, rolul marcajelor rutiere și al indicatoarelor, dar şi statistici privind accidentele rutiere care vor fi difuzate zilnic sub hashtagul #ProjectEDWARD.

 

edward

Scopul declarat al aceste campanii este conștientizarea necesității unei implicări mai mari la nivel local și național  în domeniul siguranței rutiere, România fiind țara cu cel mai mare număr de decese cauzate de evenimente rutiere din Uniunea Europeană.

Industrie Mică Prahova S.A. activează în domeniul semnalizării orizontale și verticale din anul 1990. Aceasta şi-a confirmat preocuparea constantă pentru îmbunătăţirea siguranţei rutiere în România prin semnarea în anul 2013 a Cartei Europene a Siguranţei Rutiere şi crearea primului blog de companie în domeniul siguranţei rutiere din România, Drumul în siguranţă (www.blog.industriemica.ro).

Proiectul EDWARD este susținut de către toate cele 30 de state membre TISPOL (TISPOL este Rețeaua Polițiilor Rutiere din Europa) și de către un număr din ce în ce mai mare de branduri recunoscute, iar organizațiile specializate în domeniul siguranței rutiere s-au angajat să conlucreze cu TISPOL pentru promovarea proiectului cât mai mult posibil. Scopul TISPOL şi al Proiectului EDWARD este ca nici o persoană să nu îşi piardă viaţa pe drumurile Europei miercuri 19 septembrie. De asemenea, prin Proiectul EDWARD pot fi aduse contribuții importante în obținerea unei reduceri ulterioare semnificative a numărului persoanelor decedate sau rănite grav din accidentele rutiere.

###

 

Pentru informații suplimentare:

 

Iulia-Mihaela Matreș

Specialist relații publice

MCIPR, CIPR Accredited Practitioner

 

Telefon: 0244 – 543 515

Fax:        0244 – 543 606

E-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza