Sigla_noua

INDUSTRIE MICĂ PRAHOVA SA

We Open New Roads

 

RomanianEnglish (United Kingdom)

NEWS

 

SC Industrie Mica Prahova SA applies road markings in the city of Slobozia with a machine equipped in accordance with European standards

Misiune, viziune, valori
NO TRANSLATION AVAILABLE

misiune Misiune, viziune, valori

Odată cu semnarea Cartei Europene a Siguranţei Rutiere şi crearea blogului Drumul în siguranţăIndustrie Mică Prahova SA are ca scop declarat contribuţia la salvarea de vieţi omeneşti prin dezvoltarea unei comunități care susține necesitatea unei mai bune siguranțe rutiere în România.

Prin activitatea desfăşurată urmărim să oferim clienților noștri și, implicit, cetățenilor acestei țări, produse și servicii de foarte bună calitate, creînd astfel un mediu rutier în care primează siguranța.

În cei 25 de ani de activitate, Industrie Mică Prahova SA a primit numeroase premii. Printre cele mai recente sunt trofeele pentru responsabilitate socială oferite în 2014 şi 2015 de Camera de Comerţ şi Industrie Prahova.

Ca parte a colaborării dintre Industrie Mică Prahova SA şi Camera de Comerţ şi Industrie a României, societatea s-a numărat printre companiile care au reprezentat ţara noastră la a treia ediţie a Parlamentului European al Întreprinderilor organizată în Bruxelles.